IGNITe/400 Mailing List Archive Entry
Recently we put up a new AS/400 170 with V4R3 & transferred our mail
service (POP & SMTP) to this machine (from V3R7). Immediately, we became
totally unable to send mail to AOL from our AS/400 based domain. We are
receiving mail without problem from AOL & sending from other non-AS/400
based domains to AOL. AS/400 based mail with all other domains has been
flawless!

We contacted AOL tech support, but only get lame apologies which assume
that they have capacity problems.

I know & have experienced AOL's intermittent mail problems in the past.
This, on the other hand, appears to be a constant situation. Because it
coincided with the installation of the new machine, I wonder if it is tied
to V4R3 in any way?

Anyone have either the same experience or any ideas?

TIA for your help!


John Myers
IBM Certified Specialist - AS/400 Technical Solutions
Strategic Business Systems, Inc.
300 Lake Street, Suite B, Ramsey, NJ 07446 USA
E-mail: mailto:jmyers@sbsusa.com Phone: +1 (201) EASY 400 x131
Web: http://www.sbsusa.com Fax: +1 (201) 327-6984

Instant AS/400 Web Guestbooks & Surveys - WebSurvey/400
http://www.sbsusa.com/internet/inpuzsvy.htm

Prove that your shipment got there - Proof of Delivery!
http://www.sbsusa.com/docmgmt/dmsol4u.htm



Posted by  Subject  Date 
  Re: AS/400 SMTP V4R3 and AOL??  1998/12/23  View 

Return to the Mailing List Archive Page
Click to return to home page
© Copyright 1999 by IGNITe/400
This page last updated Sat, 21 Aug 1999 16:41:00